Coaching

Coaching traject: Uit je hoofd, in je lichaam

Ik bied nu een coaching traject aan van 3 sessies. waarbij ik je help uit je hoofd te komen en je uitnodig je de band met je lichaam te herstellen.

De huidige maatschappij is heel erg op het hoofd en ons verstand gericht en daarbij vergeten we nog wel eens dat we ook een lichaam hebben. Het lichaam geeft aan dat we het rustiger aan moeten doen, maar vaak negeren we die signalen, nemen een pijnstiller en gaan door omdat er een deadline gehaald moet worden. Op een gegeven moment kunnen we helemaal het contact met ons lichaam verliezen, wat zich kan uiten in een al dan niet chronische ziekte, burn-out, depressie of gevoel van onthechtheid.

Voor wie?

Dit traject is bij uitstek geschikt voor mensen met een burn-out of depressieve klachten, mensen die (h)erkennen dat ze beter naar hun lichaam kunnen luisteren.

Elke sessie bestaat uit 45 minuten coaching, waarbij ik een luisterend oor biedt, licht werp op de persoonlijke issues die spelen en oefeningen aanreik om weer in contact te komen met je lichaam en 45 minuten klankschaalmassage waarbij het lichaam volledig gevoeld en ontspannen kan worden en de band tussen lichaam en ziel hersteld wordt.

– Wil je het contact met je lichaam weer herstellen?

– Wil je signalen van een burn-out sneller leren herkennen?

– Heb je last van fysieke ongemakken waar de medische wetenschap niets mee kan?

– of weet je even niet meer waar je leven heen gaat.

Schrijf je dan in voor dit unieke 1 op 1 coaching traject.

 

 

Kosten

3 sessies van 90 minuten. Normale prijs 300 Euro.

Nu voor 250 Euro

 

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefoon van 15 minuten.