Behandeling

Klankschaalmassage

Klankschalen zijn krachtige instrumenten waarbij door middel van klank, trilling, intentie en intuïtie vastgezette emoties letterlijk los getrild kunnen worden. Bij een behandeling gebruik ik voornamelijk Tibetaanse klankschalen, intuitief gecombineerd met kristallen klankschalen, stemvorken en koshi’s.

Een behandeling vindt liggend plaats, waarbij de Tibetaanse klankschalen op het lichaam geplaatst worden.  Hierdoor kunnen de trillingen tot diep in het lichaam doordringen. Het lichaam krijgt een weldadig bad van klank en trilling, waarbij heling tot op cel niveau kan plaatsvinden.

 

Kristallen klankschalen

Kristallen klankschalen zijn heel zuiver en werken diep in op het lichaam, waarbij snel blokkades naar de oppervlakte kunnen komen of een diepe ontspanning te bereiken is, afhankelijk van de intentie van de klanktherapeut. Kristallen klankschalen worden NIET op het lichaam geplaatst.

 

Stemvorken

De stemvorken geven harmonische tonen (C en G), ook wel een kwint genoemd. Dit interval wordt veel gebruikt in de westerse muziek en wordt door de meeste mensen als prettig ervaren. De stemvorken worden bij de oren gehouden waarbij het gehele zenuwstelsel in evenwicht wordt gebracht en beide hersenhelften worden gesynchroniseerd.

 

Koshi

Ter afsluiting de Koshi windgong. Zachte klanken die totale ontspanning geven.

 

Trek comfortabele kleding aan en doe sieraden zoveel mogelijk af. Een behandeling duurt 45 minuten, een korte intake en een afsluitende glas water niet meegerekend.

Kosten 50 Euro.